www.Maribodyk.dk

 

Velkommen til

 

 

Maribo Sportsdykker Klub

  

 

Nyheds indlæg MSK

 

 

Info omkring dykker udd. i CMAS regi.

 

Udd. er opdelt i 2 dele.

 

Del 1.- Et stjenede sportsdykker. indeholder teori undervisning til både 1* & 2* Sportsdykker udd. + praktike øvelser i svømmehal. + 5 dyk med instruktør i åbent vand incl. en teoretisk prøve.

Så er du 1* Sportsdykker og må dykke til max. 18m ledsaget af en dykker som har udd. niveau og erfaring på højere trin end dig selv.

 

Når du er færdig med den første del af dykker udd. kan du fortsætte med udd. hen over sommeren hvor du samler de sidste 10 erfaringsdyk, og der ved automatisk glider over i de sidste 5 indlendende dyk på udd. Der ved har du selv mulighed for at deltage på de ture der passer ind i dit fritidsliv.

 

Del 2.- 2 Stjernede Sportsdykker certifikat. 10 dyk i åbent vand ledsaget af en dykker der har erfaring og udd. niveau over dig selv. Hvor af de 5 skal være på mellem 10 og 18m`s dybde. 5 dyk med instruktør på over 10m hvor af det ene dyk skal være på over 25m.

 

Ved kursus tilmelding og betaling får du teoribøger, dykker log-bog + adgang til svømmehal. Klubben benytter Maribo Svømmehal. Ligeledes er udgifter for sejlads i forbindelse med dykker udd. med i prisen for uddannelsen.

Videre har du mulighed for at "låne udstyr" i form af Regulatore og BCD vest + flaske.

 

Hvad skal du bruge af udstyr og hvad skal du selv indkøbe for at komme igang??

Svømmefødder/Finner, en maske der passer til din ansigtsform + en snorkel. Så har du det vi i dykker sprog kalder ABC udstyr. Så er du klar til svømmehal.

Det er klogt at indkøbe et par neoprenstøvler til dine finner, der ved er de mere komfortable at svømme med og så mangler du heller ikke dem når du skal ud i det rigtige vand. Det anbefales at du køber ovenstående ting fra nyt af.

Når du skal i "rigtigt" vand skal du købe en våddragt,  blybælte, BCD vest, regulatore, kniv og flaske kan købes brugt for billige penge på "nettet" ellers spørg i klubben :-)

 

Elev uddannelse starter primo Januar

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvad finder du på denne side?

 

<<Info vedr dykker uddannelsen i CMAS

 

<<Msk log-in

 

<<Ny kalender funktion

 

<<Tur planlægning og tilmelding

 

<<Arrangementer